söndag, februari 22, 2009

Reflektioner kring en mässa

Dam ta dam ta daaaaaa....

Under gårdagen var vi på fotomässan i Göteborg. Åkte i ottan för att vara på plats när stället öppnade kl. 10. Tur var det! För köerna som några timmar senare ringlade sig genom korridorerna, ner för trapporna och därefter en bra bit ut på gatan var inget jag upplevde mig ha missat.

Som "nybörjarhobbyfotografintresserad" fick jag en hel del inspiration. Gött!

Köpte ett gäng fototidningar att bläddra i every now and then.
Gick på en föreläsning om Lightroom (ett fotoprogram som jag bestämt mig för att använda framöver). Jag blev rejält såld så dessutom passade jag även på att införskaffa en bok om detta program för att underlätta mitt framöver-iga Lightroomanvändande. Mycket nöjd : )

Det var kul att se alla prylar.
För det är sannerligen mycket prylar!
M-y-c-k-e-t!

Det slog mig igen (*pang*) att inom de flesta områden om man intresserar sig för dem så öppnar sig en värld av... ja... vad ska jag säga... fördjupning. Saker man inte hade en aning om fanns. Jag menar, de flesta områden har en egen "värld" av anhängare, som av naturliga skäl är olika stor. Det kan handla om frimärken, bangolf, chihuahua-hundar, gocart, vin eller... ja för all del, foto : ) Rätt coolt tycker jag! Ett konkret exempel från gårdagen kommer här:

I hallen bredvid "oss" var det hästmässa. Vi var inte inne, men eftersom stora delar av mässområdet är uppbyggt kring panoramafönster tyckte jag mig få smaka lite på kakan. Jisses vad med hästprylar de sålde! Mitt bland alla trailrar stod det en bubbelpooltrailer med benämningen "spa". Alltså: en bubbelpool till hästar. Det kallar åtminstone jag fördjupning! : )

Nöjd i hågen är jag hur som helst efter en trip till Götet och mässan.
Mycket inspiration som sagt, och det var stor del av poängen med att åka dit.

Ha en fortsatt fin söndag

//Mia

2 kommentarer:

Madeleine sa...

Åh vad roligt det hade varit att få vara där. Jag fixade det som sagt inte riktigt just nu men förhoppningsvis kommer mässan nästa år igen. Roligt att det var bra och att du blivit inspirerad :)
Kram

Mias fotoblogg sa...

Ja, du har ju onekligen inte så långt att åka men omständigheterna är ju minst sagt speciella just i år. Kanske vi sällskapar dit nästa år, kanske med Albin i barnvagn? : )