onsdag, april 22, 2009

Smile - you´re on candid camera

Var inom den gula affären idag (Netto) och skulle köpa lite frukt.
Tog en genomskinlig liten fruktplastpåse och hivade glatt ner 6-7 päron för 10 kr kilot i påsen. Dessutom hade de små sötsakerna åkt hela vägen från Portugal. Minsann. Inte för att det har med saken att göra. Men dock!

Anyway - påsen höll inte för dessa små portugiser. Päronen ramlade ut, rakt tillbaka i... päronkorgen. Good enough - en ny påse... som också gick sönder. I didn´t see it coming och päronfest på golvet. Tredje påsen höll... inte heller. 

Och nu lyder frågan: Hur många påsar behöver gå sönder innan man börjar se sig om efter en dold kamera, alternativt känner sig som en idiot eller en fiende till Netto, deras plastpåsar och de oförskämt tunga päronen för 10 kronor kilot?! 

Svaret är tre och tilläggas kan att inte heller den fjärde påsen höll, trots att jag minskade mängden portugisiska päron till 5 samt tog påsar från olika rullar de två sista tappra försöken. Ha ha ha... vad säger man?

OTROLIGT!  Och om det mot förmodan fanns en dold kamera där på någon gul vägg kommer ni se mig skratta åt eländet... för redan där och då insåg jag att sannolikheten att fyra påsar från olika rullar skulle gå sönder är lika stor som att det skulle sitta en candid camera där på Netto  : P

2 kommentarer:

Jannica sa...

Hahaha, ja vad gör man i ett sånt läge förutom att skratta :P Låter helt otroligt ju!

Madeleine sa...

Hihi...det hade oneklgen varit kul om det fanns en kamera så va andra fått sett